Yritys

Godby Shipping on yksityisessä omistuksessa oleva varustamo joka perustettiin vuonna 1973. Yhtiö tarjoaa korkealaatuisia, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä merikuljetuksia sekä metsäteollisuudelle että linjaoperaatoreille. Pyrkimyksemme on tarjota asiakkaillemme Suomen lipun alla purjehtivaa uudenaikaista ja kilpailukykyistä tonnistoa.

Alukset Misana (2007) ja Misida (2007) ovat aikarahdattuja Stena RoRolle ja käytetään heidän linjaliikenteessä Pohjanmerellä.

Mistral (1999) on aikarahdattu P&O Ferries-varustamolle ja käytetään linjaliikenteessä Englannin ja Irlannin satamien välillä.

Mimer (1990) on rahdattu ranskalaiselle CMA CGM-varustamolle ja käyetään Karibian linjaliikenteessä.

Link Star (1989) on UPM-Kymmenen rahtaama ja on linjaliikenteessä Suomen, Saksan ja Espanjan satamien välillä.

Baltica (1990) on aikarahdattu TransProConille ja käytetään linja- ja projektiliikenteessä Itä-, Pohjan- ja Välimerellä.

Traficom ovat serifioineet varustamon konttorin sekä alukset IMO:n ISM-koodin mukaisesti. Tämän lisäksi Lloyd's Register on hyväksynyt sekä varustamon että laivojen rutiineja kansainvälisen ympäristöjohtamis-järjestelmän ISO 14001 vaatimusten mukaisesti.

Godby Shippingin konttori sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, osoitteessa Södragatan 13. Yhtiössä työskentelee kaikkiaan noin 200 henkilöä.

Södragatan 13, AX-22100 Mariehamn, Finland

Phone: +358 18 528 282 • E-mail: info@godbyshipping.fi