Yliperämies menehtyi onnettomuudessa Misidalla Rotterdamissa

Suruksemme ilmoitamme, että Misidan yliperämies Erik Hansson menehtyi lastauksen yhteydessä tapahtuneessa onnettomuudessa Rotterdamissa perjantaina 9. elokuuta 2019.

 

Muistamme Erikin ammattitaitoisena merenkulkijana ja hyvänä ystävänä. Erik aloitti meriuransa meillä m/v Misidalla harjoittelijana tammikuussa 2013. Hän antoi välittömästi hyvän ensivaikutelman ja saikin paikan kansivahtimiehenä sekä Misidalla että Misanalla kesinä 2013 – 2016 jolloin hän suoritti merikapteeninopintojaan Maarianhaminassa Högskolan på Åland. Erik sai opintonsa valmiiksi joulukuussa 2016. Tammikuussa 2017 hän aloitti työt Mistralilla. Kesäkuussa 2017 hän yleni ensimmäiseksi perämieheksi Mirandalla ja hän työskenteli myös sisaralus Mistralilla. Syksyllä 2018 Erik siirtyi Misidalle, aluksi perämiehenä ja tänä kesänä jopa yliperämiehenä. Erik oli erittäin ammattitaitoinen ja pätevä. Hän oli hyvin motivoitunut ja kiinnostunut työstään. Huolimatta nuoresta iästään Erikillä oli kokemusta ja hän tunsi merimiesammatin ja hoiti työnsä.

 

Hän oli täydellinen työtoveri, joka oli aina ystävällinen, kohtelias  ja auttavainen sekä erittäin pidetty työtoveriensa keskuudessa. Erik on syvästi kaivattu työtoveriensa piirissä sekä laivoilla että täällä konttorissa.

 

Esitämme syvimmät osanottomme hänen perheelleen.

 

Dan Mikkola

Södragatan 13, AX-22100 Mariehamn, Finland

Phone: +358 18 528 282 • E-mail: info@godbyshipping.fi